« Edellinen | Seuraava »

Yleisötilaisuus metsässä ja kartanossa

Julkaistu 4.9.2022, päivitetty 30.9.2022
 
 

Pinkjärvi ry järjestää lauantaina 8. lokakuuta kaikille avoimen yleisötilaisuuden.

Vieraanamme on metsäekologian lehtori Petri Keto-Tokoi, joka on kirjoittanut yhdessä Juha Siitosen kanssa teoksen Puiden asukkaat — Suomen puiden seuralaislajit (Gaudeamus, 2021). Kirja valittiin Vuoden tiedekirjaksi 2021. Keto-Tokoi tunnetaan myös teoksesta Suomalainen aarniometsä (2010), jonka hän on tehnyt Timo Kuuluvaisen kanssa.
Metsäretki:
Kokoonnumme kello 13 Pinkjärven retkeilyalueella Saukonniementien P-alueelle ja lähdemme vieraamme opastamina tutkimaan vanhan metsän elämää.
Omakustanteinen keittolounas ennen luentoa Vuojoen kartanon päälinnassa klo 15–16. Ennakkoilmoittautuminen 4.10.2022 mennessä (Muistathan ilmoittaa myös erikoisruokavaliosi!)
Hinta 15 € Sis. Lihakeitto (+kasvissosekeitto vaihtoehtona vegaaneille), saaristolaisleipä ja sämpylät +vaahdotettu voi juusto, kurkku ja paprika (punainen ja keltainen). Ruokajuomina vesi ja kotikalja. Jälkiruokana vatkattu ruispuolukkapuuro.
- Luento ja kahvitarjoilu Auditorio Bassissa kello 16–18. Luennolla noin 15 minuutin tauko, jolloin mahdollisuus tutustua Porin seudun sieniseuran, Rauman seudun lintuharrastajien ja Metsähallituksen Luontopalvelujen esittelyihin sekä ostaa Suomalaisen kirjakaupan osastolta Puiden asukkaat -teosta tekijän signeeraamana.

Huom! Tiedot voivat jonkin verran muuttua, joten seuraa ilmoitteluamme kotisivulla ja Facebookissa.

TERVETULOA!

 

Pinkjärvi ry
www.pinkjarvi.fi

puheenjohtaja
Kimmo Naskali
 

y-tunnus: 3081562-2
Kotipaikka: Eurajoki